ЗОО КОНТРОЛЬ ДНІПРО

ЗОО КОНТРОЛЬ ДНІПРО

середу, 24 січня 2018 р.

→ Американське законодавство в області домашніх тварин


Сполучені Штати Америки, прославлені на весь світ своїми часом смішними законами, дивують і власників домашніх тварин по всьому світу. Лідером за такими нетямущим і сміховинні законам є місто Лос-Анджелес. 
1. Якщо кіт або кішка порушили будь-які закони (підглядали за сусідами, сходили в туалет на сусідній двір і т.п.), то на власників цих тварин накладають штраф. А коли ж такі порушення стають частими, то штраф зростає до 1000 доларів і більше, або господаря можуть взяти під варту на строк до  року.
2. Якщо в Лос-Анджелесі чоловік вирішив завести кота чи кішку, то цей дозвіл має бути оплачено. Також щомісячне утримання котів обійдеться господарям в 5 доларів, якщо кіт кастрований або кішка стерилізована. Якщо ж ні, то власникам доведеться платити по 10 доларів. А якщо вчасно не сплатити цю суму, то вона автоматично подвоюється або потроюється. 
3. Якщо людина завів собі кішку або кота, то він несе відповідальність за всі її дії. Крім цього, господарі повинні доглядати за своїми тваринами належним способом і вчасно вживати заходів для того, щоб вони не хворіли, а отже і не заражали інших котів. 
Крім цих самих часто порушуються законів, Лос-Анджелес і США славляться і численними іншими нестандартними і дивними законами про домашніх тварин.
У Сполучених Штатах Америки створено спеціальну поліцейська служба, яка стежить за турботою про домашніх тварин і представляє їх інтереси
http://vipkat.ru/news/500-amerikanskoe-zakonodatelstvo-v-oblasti.html

Немає коментарів:

Дописати коментар